logo

Üdvözöljük a Komlói Egészségcentrum, Bányászati Utókezelő és Éjjeli Szanatórium Egészségügyi Központ honlapján

background
"És ahány házba majd belépek, a betegek hasznára, távol tartva magamat minden egyéb szándékos és kárt okozó jogtalanságtól. " Hippokrateszi esküből
Egynapos sebészeti ellátás

Bemutatkozás

Egynapos Sebészet

Az egynapos sebészeti ellátás keretében elsősorban olyan betegeket tudunk megoperálni, akik súlyos kísérő betegséggel nem rendelkeznek és a sebészeti műtét 1 óra alatt befejezhető. A betegek osztályunkra kivizsgált állapotban műtétre felkészülten érkeznek. A műtét napján a betegfelvételt követően megtörténik a műtét, majd az esti órákban vagy másnap reggel a beteget elbocsátjuk. Az ilyen módon tervezhető ellátások közé tartoznak a kisebb végbél körüli elváltozások, combhajlati sérvek, visszér tágulatok műtéti kezelése.

Tisztelettel:

Dr. Mátrai Gábor
Megbízott osztályvezető főorvos


Ortopédia Egynapos Ellátás

Az ortopédiai egynapos ellátás keretében kisebb csontműtétek, korrekciók végezhetők el, valamint különböző artoszkópos (az ízületet nem megnyitó minimális bőr metszéssel járó) beavatkozás.Betegeink kivizsgált állapotban kerülnek felvételre a műtét napján, majd a beavatkozást követően még a műtét napján, vagy másnap kerülnek hazabocsájtásra.


Tisztelettel:

Dr. Mátrai Gábor
Megbízott osztályvezető főorvos


Urológia Egynapos Ellátás

A prosztata thermoterápia minimál invazíz beavatkozás (egynapos sebészet formájában is végezhető.) Az eljárás során, a hőhatás következtében csökken a prosztata térfogata, csökkenti a húgycső nyomását, így biztosítva a vizelet könnyebb áramlását. A beavatkozás minimális vérzésveszéllyel és igen enyhe általános megterheléssel jár. Kizárólag lokál anesztéziát igényel.

Tisztelettel:

Dr. Fábos Zoltán
Főorvos

Egynapos Nőgyógyászat

Az egynapos nőgyógyászati ellátás keretében elsősorban olyan betegeket tudunk megoperálni, akik súlyos kísérő betegséggel nem rendelkeznek és a nőgyógyászati műtét 1 óra alatt befejezhető. A betegek osztályunkra kivizsgált állapotban műtétre felkészülten érkeznek. A műtét napján a betegfelvételt követően megtörténik a műtét, majd az esti órákban vagy másnap reggel a beteget elbocsátjuk. Az ilyen módon tervezhető ellátások közé tartoznak a kisebb szeméremtesti, hüvelyi műtétek, valamint bizonyos laparoscopiás beavatkozások.

Tisztelettel:

Dr. Kiss Zoltán

Rendelési idők

Előjegyzés:
van

Telefon:
72/582-340

Beutaló köteles:
igen

Rendelési idő: